Hur kan vi hjälpa dig?

Företag som vill växa och utvecklas behöver ofta stöd på vägen. Bland våra erbjudanden finns ett skräddarsytt tillväxtprogram samt kostnadsfri affärsrådgivning för dig som funderar på internationalisering. Vi hjälper även till när det inte blir som man tänkt sig med ekonomin. Och behöver du stöd i en fråga som rör tillstånd och regler finns företagslotsen till hands.
Vi kan hjälpa dig att hitta rätt kunskap och kontakter för ditt företagande.

Kanske är det dags för en nystart i företaget? Eller dags att testa vingarna utomlands? Då har du kommit rätt! Vi har en rad affärsutvecklande tjänster för dig som driver nytt eller etablerat företag.

Genom seminarier, workshops, nätverk och mötesplatser förmedlar vi kunskap och kontakter för att stötta dig och ditt företag, så att du ska växa långsiktigt på ett stabilt och hållbart sätt. Vi har också flera nätverk och mötesplatser där det är lätt att hitta rätt kontakter.

Företag 365 - få fart på ditt företag
Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram som riktar sig till dig som är småföretagare eller nyföretagare och vill ge din verksamhet en rejäl knuff framåt.

Expedition Framåt - ett tillväxtprogram
Företag som deltar i Expedition Framåt har bättre tillväxt och resultat än sina konkurrenter. Helt enkelt affärsutveckling som ger resultat. Och ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt. Just nu har vi drygt 300 företag i Göteborgsregionen som deltar i programmet. Välkommen att följa med ombord på tillväxtresan!

Tillstånd och regler
Företagslotsen hjälper dig som företagare att enkelt komma vidare i svåra ärenden.

Enterprise Europe Network - vägledning till Europa
Funderar du på att ta steget ut på den europeiska marknaden? Vi erbjuder kostnadsfri information och råd om EU-regler och finansiering, förmedling av internationella affärspartners samt innovationscoachning.

Företagsakuten - hjälp vid ekonomiska problem
Och skulle något trassla med ekonomin så finns Företagsakuten, som hjälper till om du som företagare har, eller riskerar att få, ekonomiska bekymmer.

Färgbox

verksamt.se
På verksamt.se finns samlad service och information från flera myndigheter på samma plats. Allt för att göra det enklare för dig som driver företag.

Tip a friend