Expedition Framåt ger ditt företag kraft att växa

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt program för företagsutveckling hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa lönsamhet och hållbar tillväxt.

Vi vet att du som företagare måste klä dig i olika roller och att tiden är knapp… mest hela tiden. Det gör det svårt hitta tiden till att utveckla affären på lång sikt. I vårt företagsprogram kan vi hjälpa dig skapa den tiden.

Vi vet hur det är att vara företagare

Många företagare (små och medelstora) säger just det till oss, att de inte har tid att ta tag i den långsiktiga strategin. Men vi menar att företagare, genom tydliga strukturer och strategier, får just det… tid över.

Vi på Business Region Göteborg har genom åren hjälpt tusentals företagare i Göteborgsregionen att öka sina företags tillväxt och omsättning samtidigt som de nyanställer fler. I vårt företagsprogram erbjuder vi analyser, seminarier och workshops. Och tillgång till våra rådgivare och experter, förstås. Har du till exempel rätt kompetens för att säkra affären? Kan du effektivisera försäljningen? Har du paketerat ditt erbjudande rätt?

Vi vet att alla företag är olika. Därför får alla företagare en personlig företagsrådgivare för att utvecklas långsiktigt samtidigt som du släcker akuta bränder.

Kontakta oss så berättar vi mer

Varmt välkommen att höra av dig till vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller expeditionframat@businessregion.se så bokar vi in ett förutsättningslöst möte om hur vi kan stärka ditt företag.

Nyfiken? Boka möte här

Detta ingår i Expedition Framåt:

  • Analys som belyser styrkor och svagheter inom ett antal utvecklingsområden, med efterföljande genomgång och åtgärdsförslag.
  • Egen företagsrådgivare som hjälper dig att definiera din långsiktiga målbild som företagare och kontinuerligt följer upp föreslagna åtgärder.
  • Finansieringsrådgivning med kvalificerad rådgivare från Almi som gör en övergripande analys av kapitalbehov. Resultatet blir ett förslag med kontaktuppgifter till rekommenderade finansiärer eller partners.
  • Ledarseminarier med utvalda ämnen för inspiration inom affärsutveckling och tillväxtkunskap. En av våra mest populära mötesplatser för kunskap och mingel med likasinnade företagare i programmet.
  • Svar Direkt som är dialogstyrda seminarier där du får information och kan ställa frågor till inbjudna specialister. Ett enkelt sätt att få svar på det du undrar över inom exempelvis skatter, arbetsgivaransvar, marknadsföring eller digitalisering.

Tillval:

  • Ämnesinriktade och även företagsanpassade workshops, analysverktyg, utbildningar och nätverk.
  • Rådgivning med spetskompetens från våra erfarna affärsutvecklare.
  • Rabatterat pris på utbildningar från våra samarbetspartners, såsom Styrelseakademin och Almi.

Mer om entreprenörskap, företagande och Expedition Framåt:

Företagstestet - ta pulsen på ditt företag

Företagare berättar - Expedition Framåt

Högre lönsamhet än konkurrenter

Seminarier och event

Analyser och workshops

Experter inom företagsutveckling

Deltagande företag i Göteborgsregionen

Forskningsmodell för tillväxt

Tip a friend