Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Här kan du söka i Göteborgsregionens samlade utbud av lediga lokaler och tillgänglig verksamhetsmark.
Ledig mark och lokaler i Göteborgsregionen

Lediga lokaler i regionen

Det finns ett stort utbud av sökningsbara lokaldatabaser till företag som ska etablera sig eller göra en omflyttning. I databaserna finns många olika typer av verksamhetslokaler som t.ex kontor, butik, lager, logistik och produktion. Utbudet är likartat men för bästa resultat kan du söka i samtliga databaser eller hos fastighetsägaren direkt. Länkar till databaserna:

Lokaler.nu

Lokalguiden.se

Lokalnytt.se

MatchOffice.se

Newst.com

Objektvision.se

Verksamhetslokaler.se

Har du ett nystartat, snabbväxande företag, om du öppnar ett filialkontor, ett övergångskontor eller vill göra en omflyttning kan ett kontorshotell vara ett bra alternativ att hyra in sig i. Utbudet förändras hela tiden så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Business Region Göteborg har ett långt och utvecklat samarbete med fastighetsbolag och hyresvärdar i Göteborgsregionen. Tveka inte att höra av dig till oss för hjälp med lokalsök och tips på kontorshotell.

Söker du ledig mark i Göteborgsregionen?

Genom vårt starka samarbete med kommunerna i Göteborgsregionen har vi utvecklat och tagit fram en gemensam databas ”Mark för Näringslivet” över den mark som är tillgänglig för näringslivet. Här hittar du främst kommunalägd mark. I databasen finns både mark som är detaljplanelagd och för utvecklingsområden. För att hitta privat mark bör du söka på respektive fastighetsbolags hemsida och i lokaldatabaserna ovan.

Vi på Business Region Göteborg har stort kontaktnät i regionen så tveka inte att höra av dig till oss för hjälp med att hitta mark som passar dig.

Tillgänglig Mark i Göteborgsregionen

Färgbox

Databasen Mark för Näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) i samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner.

Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Databasen hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så att ditt företag och övriga näringsliv kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. Databasen fungerar som inkörsport för fortsatta kontakter och en enklare etableringsprocess.

 

Tip a friend